Son dakika: Ankara’da sahte içkiden 57 can kaybı

Başkentte sahte içki sebebiyle 57 kişinin hayatını kaybettiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Ankara’daki cumhuriyet başsavcılıklarının sahte içki üreten ve ticaretini yapanlara karşı soruşturmaları sürüyor.

Bu kapsamda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Batı ve Polatlı başsavcılıklarınca “kaçakçılık” ve “olası kastla ölüme sebebiyet verme” suçlarından başlatılan soruşturma dosyalarına, Adli Tıp Kurumunun toksikoloji raporları da eklendi.

Söz konusu raporlara göre, Ankara’da 57 kişinin sahte içkiye bağlı olarak yaşamını yitirdiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada 28 şüphelinin tutuklandığı, 25 kişinin de adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Related Posts

Galatasaray ve Türk sporuna adanan hayat: Ali Sami Yen, vefatının 74. yılında anıldı

Galatasaray Kulübü’nün kurucusu Ali Sami Yen, vefatının 74. yılında anıldı.

Edirne ve Kırklareli’nde 37 kaçak göçmen yakalandı

Edirne ve Kırklareli’nde yasa dışı yollarla yurda giren 37 düzensiz göçmen yakalandı.

İBB’ye yeni operasyon: 25 kişi hakkında gözaltı kararı

İBB’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildi.

Çocuk başına 500 dolar (20 bin 275 lira) : Yılbaşında başlıyor

Çin, üç yaşına gelene kadar her çocuğa yılda 500 dolar vereceğini açıkladı.

MHP’li belediye geri adım attı! Şehit babası evine kavuştu

2012 yılında Şırnak Uludere de şehit düşen Uzman Çavuş Bayram Tekin ‘in babası Servet Tekin’in (80) Konya’nın Akören ilçesinde dededen kalma evi tapuda sehven yapılan bir hata nedeniyle MHP yönetimindeki Akören Belediyesi’ne geçti. Şehit babası Bayram Tekin tüm çabalarına rağmen bir sonuç alamadı ve belediye evi satılığa çıkardı. SÖZCÜ’nün gündeme getirdiği olayın ardından şehit babası evine kavuştu.

‘Devlet bizi terk etti’: Musluklarından zehir akan ülkede 16 belediyenin başkanı isyan bayrağını çekti

İçme sularında izin verilenin katbekat üzerinde ‘sonsuz kimyasal’ tespit edilen 16 belediye, devletin sorumluluktan kaçtığını iddia ederek hem hukuki hem de fiili bir mücadele başlattı.