Son dakika: Ankara’da sahte içkiden 57 can kaybı

Başkentte sahte içki sebebiyle 57 kişinin hayatını kaybettiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Ankara’daki cumhuriyet başsavcılıklarının sahte içki üreten ve ticaretini yapanlara karşı soruşturmaları sürüyor.

Bu kapsamda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Batı ve Polatlı başsavcılıklarınca “kaçakçılık” ve “olası kastla ölüme sebebiyet verme” suçlarından başlatılan soruşturma dosyalarına, Adli Tıp Kurumunun toksikoloji raporları da eklendi.

Söz konusu raporlara göre, Ankara’da 57 kişinin sahte içkiye bağlı olarak yaşamını yitirdiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada 28 şüphelinin tutuklandığı, 25 kişinin de adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Related Posts

Dünya Laborantlar Günü ne zaman? (Dünya Laborantlar Günü mesajları)

Dünya Laborantlar Günü, sağlık sektöründe kritik bir rol üstlenen laborantların emeklerini takdir etmek ve onların katkılarını kutlamak için önemli bir fırsattır. Bu özel günde, laborantların sağlık hizmetlerindeki vazgeçilmez rollerini bir kez daha hatırlayarak, onlara teşekkür etmek, sağlık sistemimizin güçlenmesine katkı sağlayacaktır.

Hırsızlık şüphelisinden “Kendi motosikletim zannettim” savunması

Adana’da 29 yaşındaki İsmail K., jantındaki kilidi makasla kesip motosiklet çaldı. İsmail K. ifadesinde, “O gece içki içmiştim. Motosikleti kendi motosikletim zannedip aldım.” dedi.

Özgür Özel, Murat Ongun’u ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Murat Ongun’u ziyaret etti.

Artvin’de silah kaçakçılığı operasyonu: 9 gözaltı

Artvin ve Trabzon’da kaçak silah imalatı ve ticareti yapan 9 şüpheli gözaltına alındı.

BBP Genel Başkanı Destici: 6.2 Allah’ın bir lütfudur, uyarıdır hepimize

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul’da Silivri açıklarında meydana gelen depreme ilişkin “Allah’ın bir lütfudur bu 6,2. Onun için bu bize bir uyarıdır, hepimize” dedi.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: Gazze’de ateşkesin yeniden sağlanmasını istiyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  Gazze’de ateşkesin yeniden sağlanmasını, insani yardımların bölgeye girmesini, rehine ve tutuklulukların karşılıklı takasını istediklerini söyledi.