Van’da Kuyumcu Krizi: Emanet Çalanlar Olay Çıkardı

Van’da Kuyumcu Dükkanı Krizi: Vatandaşlar Tepkili

Van’da yıllardır hizmet veren bir kuyumcu dükkanının bugün açılmaması ve sahibinin ulaşılamaması nedeniyle bazı vatandaşlar mağdur oldu. Olay, dün öğleden sonra Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi ve kentte gerginlik yarattı.

Bazı vatandaşların kuyumcuya emanet ettikleri para ve altının geri alamadıklarını öğrenmeleri üzerine bölgede tepkiler yükseldi. İddiaya göre, mağdur olan bir grup insan, kuyumcunun ailesine ait diğer bir dükkanı basarak tepkilerini dile getirdi. Polis ekipleri, olayın büyümesini engellemek için güvenlik önlemleri aldı.

Emniyet birimleri, konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Hem saldırı olayı hem de kuyumcunun durumu inceleniyor. Gelişmeleri yakından takip edeceğiz. – VAN