Samsun’da Mart Ayında Meydana Gelen Trafik Kazaları Korkutuyor

Samsun’da Mart Ayında Trafik Kazaları: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 544 Kişi Yaralandı

Samsun’da 2025 yılı Mart ayında polis bölgesinde meydana gelen 887 trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 544 kişi yaralandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre trafikte kural tanımayan ve tedbirlere uymayan sürücü ve vatandaşlar 2025 yılının Mart ayında da birçok acının yaşanmasına sebep oldu. Mart ayında Samsun’da 389’u ölümlü-yaralamalı ve 498’ı maddi hasarlı toplamda 899 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 1 kişi hayatını kaybetti, 544 kişi yaralandı.

Türkiye genelinde 173 kişi öldü

Türkiye genelinde Şubat ayında 50 bin 235 kaza meydana geldi. Bu kazaların 143’ü ölümlü kaza olarak kayıtlara geçti. Kazalarda 173 kişi hayatını kaybetti, 29 bin 482 kişi yaralandı. Türkiye genelinde ölümlü-yaralanmalı trafik kazasına karışan araçların cinsine bakıldığında ise 472’sini bisiklet, 2’sini at arabası 2 bin 720’sini motorlu bisikleti, 7 bin 791’ini motosiklet, 16 bin 270’ini otomobil, 673’ünü minibüs, 4 bin 561’ini kamyonet, 461’ini kamyon 655’ini çekici, 563’ünü otobüs 153’ünü traktör, 8’ini arazi taşıtı, 55’ini özel amaçlı 22’sini iş makinesi, 24’ünü ambulans, 9’unu tanker 1’ini tren, 5’ini tramvay, 461’ini ise diğer araçlar oluşturdu. – SAMSUN

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Burun karıştırmanın korkulan hastalıkla bağlantısı çıktı

Yaşımız kaç olursa olsun hemen hemen herkes burnunu karıştırır…Fakat bu masum gibi görünen alışkanlığın ardından korkulan hastalık olduğu ortaya çıktı. Avustralya’da yapılan bir araştırmada, fareler üzerinde denen bir deneyden şaşırtıcı sonuçlar çıktı.

İdrar şikayetiyle gitti testisinden dev tümör çıktı!

Kahramanmaraş’ta bir hasta, idrar şikâyetiyle başvurduğu hastanede yapılan muayene sonucu testisinde 20 santimetrelik tümörle karşılaştı. Tümör, yapılan ameliyat ile hastadan alındı. Uzmanlar, geç kalınan bu tür vakaların önlenmesi için erkeklerin kendilerini düzenli olarak muayene etmeleri ve utanmadan doktora başvurmaları gerektiğini söylüyor.

Diyarbakır’da stent skandalı: Doktorlar ifadeye çağrıldı, yazışmalar araştırılıyor

Diyarbakır’da stent skandalı: Doktorlar ifadeye çağrıldı, yazışmalar araştırılıyor

İşte domatesteki pestisitten kurtulmanın en etkili yolu

Yaz sofralarının baş tacı domatesi yıkarken sandığınızdan daha büyük hatalar yapıyor olabilirsiniz; işte domateslerinizin üzerindeki pestisitleri arındırmak için en etkili yöntem.

Güneşten faydalanmanın altın kuralları

Kontrollü ve bilinçli şekilde güneşten faydalanmanın cilt sağlığını korumada etkili olduğunu belirten Deri ve Zührevi Hastalıkları (Dermatoloji) Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nazmi Geyik, “Doğru zamanlama, kısa süreli maruziyet ve cilt tipine uygun yaklaşım ile güneşten fayda sağlamak mümkündür” dedi.

Rahatsızlığı nedeniyle her yediğini kusunca 41 kiloya düştü, ameliyatla sağlığına kavuştu

Yaklaşık 4 yıl boyunca yaşadığı sağlık problemi nedeniyle 2 kez ameliyat olan, sıkıntıları geçmediği için 70 kilodan 41 kiloya kadar düşen Sabiha Demirden (44), tüm şikayetlerinin kalın bağırsağındaki darlıktan kaynaklandığını öğrenince şoke oldu. Antalya’da Prof. Dr. Tuğrul Çakır’ın gerçekleştirdiği 2,5 saatlik ameliyat ile sağlığına kavuşan Sabiha Demirden, yeniden doğduğunu söyledi.