Papa’nın akıllı saati dünyada gündem oldu: Markası şaşırtmadı

Yeni Papa’nın Apple Watch Tercihi Dikkat Çekti

Yeni Papa’nın seçilmesinin ardından dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Amerikan kardinali olarak bilinen Prevost’un teknolojiye olan yaklaşımı, ilk ayininde klasik saat yerine Apple Watch takmasıyla merak konusu oldu.

Papa’nın daha önce Wenger Swiss Military marka klasik saat kullandığı biliniyordu. Ancak Papa olduktan sonra tercihini Apple’ın akıllı saatinde yana kullanması, dikkatleri üzerine çekti. Apple Watch, sağlık ve yaşam takibi için adım sayısı, kalp atış hızı, uyku kalitesi gibi verileri kullanıcıya sunmasıyla biliniyor. Bu durum, Prevost’un günlük sağlık takibine büyük önem verdiğini düşündürüyor.


Yeni Papa ortaçağ karanlığından seslendi: Yapay zekayı hedef aldı

Sosyal medyada Reddit platformunda paylaşılan bir fotoğraf, Papa Prevost’un Apple Watch ile dua ettiğini gösterdi. Saatin modeli tam olarak belirlenemese de, silikon kayış kullandığı fark edildi. Apple Watch kullanımı, Papa’nın muhtemelen iPhone tercih ettiğine işaret ediyor.

Katolik dünyasında Papa’nın yapay zekâ ve teknolojiye olumlu yaklaşımı dikkat çekiyor. Prevost, göreve gelir gelmez yapay zekânın dini hayattaki önemine vurgu yapmıştı. Bu tutumuyla, kilise yaşamında modern teknolojinin entegrasyonunun işaretlerini verdiği değerlendiriliyor.

Related Posts

İstanbul’da sıcaklıklar 33 dereceye çıkacak! Tarih verildi

Meteoroloji, Marmara Bölgesi için sıcak hava uyarısında bulundu. İstanbul’da sıcaklık 33 dereceyi bulacak. Vatandaşlara 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli olunması çağrısı yapıldı.

Trump İran saldırısının bilançosunu açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump İsrail’in İran’a saldırısının ardından başlayan savaş ve ABD’nin İsrail’in nükleer silah iddiası üzerine İran’daki nükleer tesislere yaptığı saldırıya ilişkin yeni bir açıklama yaptı. ABD Başkanı, ellerindeki uydu …

ABD’de gözaltına alınan Filistinli aktivist serbest bırakıldı

ABD’de gözaltına alınan yüksek lisans öğrencisi Mahmud Halil, serbest bırakıldı.

Aylardır gözaltında tutulan Filistinli aktivist, özgürlüğüne kavuştu

ABD’de Filistin yanlısı eylemlere katıldığı gerekçesiyle gözaltına alınan Mahmud Halil, üç aylık tutukluluğun ardından serbest bırakıldı. Serbestlik kararının alanFederal yargıç, hükümetin göçmenlik yasalarını cezalandırma amacıyla kullandığını belirtti.

İsrail’in İran’a saldırıları sonrası festivalin müzik ve eğlence bölümü iptal edildi

İsrail ve İran’ın karşılıklı saldırıları dünya gündemindeki yerini koruyor.

Antalya’nın dağları delik deşik ediliyor: Köylüler imza kampanyası başlattı

Antalya’da bir kalker ocağının doğa harikası ve geniş ormanlık alanlara sahip Hisarçandır bölgesinde patlatmalı üretim amacıyla yaptığı başvurunun kabul edilmemesi için köylüler, imza kampanyası başlattı.