Özgür Özel: O evlat katilinin elini çıplak yollayana söylüyorum, cesaretin varsa doldur da yolla!

CHP Lideri Özgür Özel’den Saldırıya Sert Tepki

T24 Haber Merkezi

CHP lideri Özgür Özel, kendisine yönelik saldırı girişimine karşı sert bir şekilde cevap verdi. Özel, saldırganı işaret ederek “Cesaretin varsa doldur da yolla!” dedi.

TBMM Başkanvekili, DEM Parti İstanbul Milletvekili ve İmralı Heyeti üyesi Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen anma töreninden sonra AKM’den ayrılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selçuk Tengioğlu isimli kişi tarafından saldırıya uğradı. Özel, olay sonrasında sosyal medyadan da tepki gösterdi ve saldırıya karşı meydanlarda olacaklarını duyurdu.

Özgür Özel’in sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

“Gerçekleşen saldırı hepimize yazılmış bir mektuptur.

O mektuba cevabımız şudur: Yarın Beyazıt’ta, cumartesi Van’da, 19 Mayıs’ta İzmir’de meydanlardayız!

O evlat katilinin elini çıplak yollayana söylüyorum.

Cesaretin varsa doldur da yolla!”

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’ndan miting çağrısı

Marmara (Silivri) Cezaevinde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Beyazıt Mitingine davet çağrısı yapıldı.

Merkez Bankası’nın TBMM’deki sunumunda CHP pankartlı protestoda bulunurken, Karahan son dönemdeki gelişmelere dikkat çekti

Merkez Bankası’nın TBMM’deki sunumunda CHP pankartlarla protestoda bulunurken, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, “Son dönemde finansal piyasalarda yaşanan gelişmelerin etkisiyle” nisan ayında enflasyon beklentilerindeki iyileşmenin duraksadığına dikkat çekti.

Papa Francis’in balıkçı yüzüğü ve kurşun mührü imha edildi

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis, 21 Nisan günü hayatını kaybetmiş ve 26 Nisan’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanmıştı. Vatikan’dan yapılan açıklamada, yeni papanın seçilmesi için konklavın 7 Mayıs …

TBMM Genel Kurulu toplanamadı!

TBMM Genel Kurulu, Başkanlık Divanı teşekkül etmediği için toplanamadı.

Markete giden 20 milyon kişinin bilgileri çalındı: Raflar bomboş kaldı

İngiltere’nin en büyük perakende zincirlerinden Co-Op, siber saldırıya uğradı. 20 milyon müşterinin kişisel verileri ele geçirilirken, ülke genelindeki mağazalarda raflar bomboş kaldı.

Sen misin kaçağını yıkan! ‘Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın yeğeni, Ramazan Gülten’i tehdit etti’ iddiası

Beylikdüzü’nde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın yeğeni Aziz Saral’a ait eğlence mekanı İBB tarafından “kaçak” olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Aziz Saral’ın yıkımın ardından “bunun hesabı sorulur” diye tehditte bulunduğu öne sürüldü. Başdanışman Oktay Saral ise ‘manipülasyon’ deyip konuyu yargıya taşıyacağını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir