Netanyahu rahatsızlığı nedeni iletedavi altına alındı

İsrail Başbakanı Netanyahu, Bozuk Gıda Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun, tükettiği bozuk gıda sebebiyle bağırsak iltihabı geçirdiği ve tedavi altına alındığı bildirildi. İsrail Başbakanlık Ofisi, Netanyahu’nun Batı Kudüs’te bulunan Hadassah Hastanesi İç Hastalıklar Bölümü Direktörü Prof. Alon Hershko tarafından evinde muayene edildiğini açıkladı.

Gece Boyunca Kendisini İyi Hissetmedi

Bozuk gıda tüketmesi sonucu bağırsak iltihabı yaşayan Netanyahu’nun gece boyunca kendisini iyi hissetmediği belirtildi ve doktorların talimatları doğrultusunda 3 gün istirahate çekileceği açıklandı. Durumunun iyi olduğu belirtilen Netanyahu’nun dehidratasyon nedeniyle intravenöz sıvı tedavisi gördüğü de aktarıldı.

Başbakan Netanyahu’nun rahatsızlığının duyulmasının ardından İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, Twitter hesabından, “İsrail halkı, ülke ve güvenlik için birlikte yaptığımız tüm iyi şeyleri, her cephede cesaretle ve kararlılıkla sürdürmen için sana ihtiyacımız var” ifadelerini kullanarak destek mesajı paylaştı.

Related Posts

Geyve’de Orman Yangını: Mahalle Tahliye Edildi

Sakarya’nın Geyve ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Düğün Yemeğinden Zehirlenme Skandalı

Kastamonu’da düğünde ikram edilen yemek nedeniyle 91 kişi hastaneye başvurdu.

Ağrı’da Trafik Denetimleri: 21 Araç Ceza Aldı

Ağrı’da jandarma trafik denetimlerinde 1185 araç sorgulandı, 21 araca ceza verildi, 5 şüpheli yakalandı.

Erdoğan üstüne gitti milli futbolcu Kaan Ayhan mahçup yanıtladı: Eve gidince konuşalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile milli futbolcu Kaan Ayhan arasında gülümseten bir diyalog yaşandı. Ayhan’a, “Kaan sende kaç çocuk var?” diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2” yanıtını alınca, “Ama durmak yok, yola devam. Değil mi?” ifadelerini kullandı.

Mardin 1969 Spor İlk Etap Kampını Tamamladı

Mardin 1969 Spor, Bolu’daki kampın ilk etabını tamamladı; ikinci etap 24 Temmuz’da başlayacak.

İnce’den Bakan Tekin’e tokat gibi yanıt: Nankör Yusuf

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Erzurum’un bir köyünden çıkan birisi artık bakan olabiliyor; eski Türkiye bitti, hâlâ anlamadınız” sözleri, siyaset sahnesinde geniş yankı uyandırdı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bu sözlere sert bir dille karşılık verdi: Nankör Yusuf