Kocaeli’de Gebze Hali çok güzel oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de Modern Sebze Meyve Hali Açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze bölgesindeki esnaflar için inşa edilen “Batı Sebze Meyve Hali”nin tanıtımı, Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın katılımıyla gerçekleşti. Modern ve şık tasarıma sahip olan bina, esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı.

“Batı Sebze Meyve Hali” 25 bin metrekarelik kullanım alanı ve 34 adet 120 metrekarelik dükkân ile hizmet vermeye başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım programına bölgedeki önemli isimler de katıldı. Program kapsamında hal esnafıyla bir araya gelen Başkan Büyükakın, basın mensuplarına da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILIM SAĞLADI

Tanıtım programına Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın yanı sıra; Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörü Metehan Küpçü, AK Parti ve diğer siyasi parti ilçe başkanları, Gebze Hal Esnafları Dernek Başkanı Zafer Koçak, esnaflar, protokol ve basın mensupları katıldı.

Konuşmasında, Batı Sebze Meyve Hali’nin bölge için önemine vurgu yapan Başkan Büyükakın, “Bu mekanlar, bu güzellikler aslında bize farkında olmadığımız çeşitli boyutlardan da katkı sağlıyor. İnsanın içi açılıyor gerçekten. Bu mekanın bölgeye katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Related Posts

İsrail’in İran’a saldırıları sonrası festivalin müzik ve eğlence bölümü iptal edildi

İsrail ve İran’ın karşılıklı saldırıları dünya gündemindeki yerini koruyor.

Antalya’nın dağları delik deşik ediliyor: Köylüler imza kampanyası başlattı

Antalya’da bir kalker ocağının doğa harikası ve geniş ormanlık alanlara sahip Hisarçandır bölgesinde patlatmalı üretim amacıyla yaptığı başvurunun kabul edilmemesi için köylüler, imza kampanyası başlattı.

İsrail insani yardım bekleyen Gazzelilere ateş açtı

İsrail’in insani yardım bekleyen Gazzelilere yönelik saldırılarında 34 kişi yaşamını yitirdi.

ABD ile Almanya’dan 14 yeni askeri kargo uçağı İsrail’e ulaştı

İsrail Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, uçakların, İsrail’in, 13 Haziran’da İran’a saldırılarının başlamasından bu yana kullandığı hava ve deniz köprülerinin bir parçası olarak ülkeye ulaştığı bildirildi. Sevkiyatın, ordunun …

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan, tanık ifadeleri doğrultusunda tutuklama talebiyle hakim önüne çıkarıldı. Adem Soytekin ve Servet Yıldırım’ın etkin pişmanlık kapsamındaki ifadeleri sonrası Pehlivan hakkında başlatılan soruşturmada tutuklama kararı çıktı.

Ukrayna ve Rusya arasında yeni esir takası

Rusya ve Ukrayna, haziran ayının başlarında İstanbul’da yapılan barış görüşmelerinde varılan anlaşma kapsamında bir yeniden esir takası gerçekleştirdiklerini bildirdi.