Karabiga Belediyesi Üstyapı Çalışmalarına Hız Verdi

Karabiga Belediyesi Altyapı Çalışmalarını Tamamladı, Üstyapıya Hız Verdi

Karabiga Belediyesi, tarihi altyapı çalışmalarının ardından şimdi de üstyapıya hız verdi. Yaklaşık 25 bin metrekare parke taşı döşeyerek yolları tozdan ve çamurdan arındıran belediye, Karabiga’nın geleceğine hizmet ediyor.

Belediye Başkanı Elbi, “Birlikte sabrettik, birlikte başardık. Laf değil icraat ürettik. Söz verdiğimiz gibi Karabiga’mızı güzelleştirmeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

70 yıllık tarihi altyapı çalışmalarının ardından şimdi üstyapıda da büyük bir atak yaşandığını belirten Başkan Elbi, son 50 günde 25 bin metrekare kilit parke taşı döşendiğini söyledi. 4 Cadde ve 14 Sokak’ta tamamlanan çalışmalar, hızla devam ediyor.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, yoğun çalışmaların gece gündüz sürdüğünü belirterek, “Ekiplerimiz aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Büyük bir fedakarlıkla çalışan tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Karabiga’mız için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi. – ÇANAKKALE

Related Posts

Dünya Laborantlar Günü ne zaman? (Dünya Laborantlar Günü mesajları)

Dünya Laborantlar Günü, sağlık sektöründe kritik bir rol üstlenen laborantların emeklerini takdir etmek ve onların katkılarını kutlamak için önemli bir fırsattır. Bu özel günde, laborantların sağlık hizmetlerindeki vazgeçilmez rollerini bir kez daha hatırlayarak, onlara teşekkür etmek, sağlık sistemimizin güçlenmesine katkı sağlayacaktır.

Hırsızlık şüphelisinden “Kendi motosikletim zannettim” savunması

Adana’da 29 yaşındaki İsmail K., jantındaki kilidi makasla kesip motosiklet çaldı. İsmail K. ifadesinde, “O gece içki içmiştim. Motosikleti kendi motosikletim zannedip aldım.” dedi.

Özgür Özel, Murat Ongun’u ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Murat Ongun’u ziyaret etti.

Artvin’de silah kaçakçılığı operasyonu: 9 gözaltı

Artvin ve Trabzon’da kaçak silah imalatı ve ticareti yapan 9 şüpheli gözaltına alındı.

BBP Genel Başkanı Destici: 6.2 Allah’ın bir lütfudur, uyarıdır hepimize

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul’da Silivri açıklarında meydana gelen depreme ilişkin “Allah’ın bir lütfudur bu 6,2. Onun için bu bize bir uyarıdır, hepimize” dedi.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: Gazze’de ateşkesin yeniden sağlanmasını istiyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  Gazze’de ateşkesin yeniden sağlanmasını, insani yardımların bölgeye girmesini, rehine ve tutuklulukların karşılıklı takasını istediklerini söyledi.