Hatay Büyükşehir asfalt rekoru kırdı

HATAY – Hatay Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında gerçekleştirdiği başarılı asfaltlama çalışmalarının ardından 2025 yılında da aynı tempoyla devam ediyor.

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, 2024 yılında yaptığı çalışmalarla asfalt plent tesislerinin bakımını sağlayarak yol yapım maliyetlerini önemli ölçüde düşürdü ve toplamda 1504 kilometrelik asfalt yol yapımı gerçekleştirdi.

Ekipler, 2025 yılında da il genelindeki yol modernizasyon çalışmalarını sürdürerek Gökçegöz ve Akcurun Mahallelerini birbirine bağlayan 2 kilometrelik yolda beton asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir personeli aynı zamanda Karlısu Mahallesinde 2600 metrelik yolda beton asfalt serim çalışmalarına başladı.

Çalışmalar hakkında konuşan Karlısu Mahalle Muhtarı Mehmet İncecik, mahallelerinin ihtiyacı olan yolların yapılması sebebiyle Başkan Öntürk’e teşekkür ederek, “Hatay gelişiyor. Mehmet Başkanımız varsa Hatay’da yapılmayan yol kalmaz.” dedi.

Gökçegöz Mahalle Muhtarı Mustafa Karakuş ise Akcurun-Gökçegöz bağlantı yolunun yapılmasından dolayı Başkan Öntürk ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

Related Posts

İsrail’in İran’a saldırıları sonrası festivalin müzik ve eğlence bölümü iptal edildi

İsrail ve İran’ın karşılıklı saldırıları dünya gündemindeki yerini koruyor.

Antalya’nın dağları delik deşik ediliyor: Köylüler imza kampanyası başlattı

Antalya’da bir kalker ocağının doğa harikası ve geniş ormanlık alanlara sahip Hisarçandır bölgesinde patlatmalı üretim amacıyla yaptığı başvurunun kabul edilmemesi için köylüler, imza kampanyası başlattı.

İsrail insani yardım bekleyen Gazzelilere ateş açtı

İsrail’in insani yardım bekleyen Gazzelilere yönelik saldırılarında 34 kişi yaşamını yitirdi.

ABD ile Almanya’dan 14 yeni askeri kargo uçağı İsrail’e ulaştı

İsrail Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, uçakların, İsrail’in, 13 Haziran’da İran’a saldırılarının başlamasından bu yana kullandığı hava ve deniz köprülerinin bir parçası olarak ülkeye ulaştığı bildirildi. Sevkiyatın, ordunun …

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan, tanık ifadeleri doğrultusunda tutuklama talebiyle hakim önüne çıkarıldı. Adem Soytekin ve Servet Yıldırım’ın etkin pişmanlık kapsamındaki ifadeleri sonrası Pehlivan hakkında başlatılan soruşturmada tutuklama kararı çıktı.

Ukrayna ve Rusya arasında yeni esir takası

Rusya ve Ukrayna, haziran ayının başlarında İstanbul’da yapılan barış görüşmelerinde varılan anlaşma kapsamında bir yeniden esir takası gerçekleştirdiklerini bildirdi.