Gümrük’ten sınır kapılarında başarılı operasyon!

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Ekiplerinden Başarılı Operasyonlar

Ankara (İGFA) – Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekipleri, Habur, Hamzabeyli, Kapıkule Gümrük Kapıları’nda gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla dikkat çekti.

Gümrük Muhafaza ekipleri, kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerini sürdürürken aynı zamanda milli ekonomiyi korumanın yanı sıra doğal yaşamı ve canlıları da koruma amacını taşıyor.

https://twitter.com/ticaret/status/1880173030007259582

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Habur’da gerçekleştirilen operasyonda transit olarak beyan edilen 20 bin 50 adet cep telefonunun ülkeye sokulmadığı tespit edildi. Hamzabeyli’deki operasyonda ise yurda getirilmesi gereken 195 çekici ve 177 dorse cinsi araçların usulsüz şekilde bırakıldığı ortaya çıktı.

Son olarak Kapıkule Gümrük Kapısı’na giriş yapmaya çalışan bir otobüs cinsi araçta yapılan operasyonda 8 pomeranian cinsi köpek ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

İran’da halk da, hükümet de öfkeli: ABD ile nükleer görüşmeleri kesti

İran’da halk, İsrail’in bugün gerçekleşen geniş çaplı saldırılarından sonra sokağa döküldü. İsrail’e karşı geniş çaplı bir misilleme talep eden İranlılar, ellerinde bayraklarla tepkilerini ortaya koydu. Bu esnada İran da, ABD ile olan nükleer görüşmelerden çekildiğini duyurdu.

İsrail’in saldırısı sonrası İran’dan flaş nükleer müzakereleri adımı!

Ayrıntılar geliyor…

Madleen gemisi gözaltıları: Aralarında iki Türk aktivistin de bulunduğu 6 kişi, serbest bırakıldı

Madleen gemisi gözaltıları: Aralarında iki Türk aktivistin de bulunduğu 6 kişi, serbest bırakıldı

Ekrem İmamoğlu’ndan ‘bilirkişi davası’ açıklaması: ‘Bugünkü duruşma usulsüzdür!’

Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün görülecek “bilirkişi davası”na ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugünkü duruşma usulsüzdür, yargılama esaslarına uygun değildir. Böyle bir sürecin parçası olmayı reddediyorum” dedi.

Savaşın korkunç yüzü! Bin 212 Ukraynalı askerin cenazesi teslim edildi!

Ukrayna Savaş Esirlerine Muamele Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Rusya ile yapılan değişim kapsamında, savaşta hayatını kaybeden 1212 Ukraynalı askerin cenazesinin teslim alındığı kaydedildi. Harkiv, Lugansk, Donetsk, Zaporijya …

Trump duyurdu; Washington-Pekin anlaşmasına varıldı | ABD yüzde 55, Çin yüzde 10 tarife uygulayacak

Trump duyurdu; Washington-Pekin anlaşmasına varıldı | ABD yüzde 55, Çin yüzde 10 tarife uygulayacak