Fatih Erbakan, Erdoğan’a ‘İsrail’le ticaret’ protestosu nedeniyle tutuklanan gençlerle buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Gençleri Ağırladı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, İsrail ile devam eden ticaret sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı protesto ettiği için tutuklanan gençleri misafir etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı TRT World Forum etkinliğinde protesto eden ve 3 günlük gözaltı sürecinde çeşitli eziyetlere maruz kalan, 4 gün hapiste kaldıktan sonra serbest bırakılan gençler, YRP lideri Erbakan’ı İstanbul İl Başkanlığı’nda ziyaret etti.

Görüşme sonrasında Fatih Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İsrail’le ticareti protesto eden ve bu sebeple haksız yere günlerce tutuklu kalan genç kardeşlerimizle İstanbul İl Başkanlığımız’da bir araya geldik. Zulme karşı onurlu duruşlarından dolayı kendilerini tebrik ediyor, haklı mücadelelerinde her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Gelecek Partisi’nden itiraf gibi açıklama: ‘Kandırıldık’

CHP listelerinden milletvekili seçilip ardından AKP’ye katılan Gelecek Partisi Serap Yazıcı Özbudun’un yaptığı son açıklamaların ardından Gelecek Partisi sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım geldi

Eşi yüzüne bile bakmadı, Macron’un eli havada kaldı

İngiltere’ye üç günlük resmi ziyaret için inen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte’e uzattığı eli karşılıksız kaldı. Uçak merdivenlerinde yaşanan bu an gerginlik iddialarını yeniden gündeme getirdi. Brigitte Macron’un tepki göstermemesi, daha önce Vietnam’da kameralara yansıyan tokat benzeri hareketi hatırlattı.

Netanyahu’dan New York’un Müslüman belediye başkan adayı Mamdani’ye yanıt: New York’a Trump ile beraber gideceğim

Netanyahu’dan New York’un Müslüman belediye başkan adayı Mamdani’ye yanıt: New York’a Trump ile beraber gideceğim

Milletvekili evinde ölü bulundu

Fransa basınındaki haberlere göre, Marleix’ten haber alamayan yakınları, güvenlik güçlerine ihbarda bulundu. Yerel saatle 15.00 sularında Anet kasabasındaki milletvekilinin evine gelen jandarma ekipleri, Marleix’in cansız bedenini buldu. İNTİHAR …

Yeni Zelanda 6,3 ile sallandı

Yeni Zelanda’da 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Akılamaz hırsızlık bağlardan 1 ton yaprak çaldılar

Tokat’ta 4 köydeki bahçelerden yaklaşık 1 ton coğrafi işaret tescilli bağ yaprağı çalındı. Köylüler, hırsızlık olaylarına karşı nöbet tutmaya başladı.