British Columbia’da 137 Orman Yangını

Kanada’nın British Columbia Eyaletindeki Orman Yangınları

VANCOUVER, 3 Ağustos (Xinhua) — Kanada’nın British Columbia eyaletindeki orman yangını hizmeti tarafından yapılan açıklamaya göre, 2 Ağustos itibarıyla eyalet genelinde toplamda 137 aktif orman yangını bulunmaktadır ve bunlardan 61’i kontrol altına alınamamış durumdadır.

Related Posts

Yozgat Jandarmasından Yangın Uyarısı

Jandarma, Yozgat’ta yangınlara karşı önlemler alarak vatandaşları uyardı ve HAYDİ uygulamasını tanıttı.

CHP’li Başarır: Ortada bir gerçek var o da halkın çektiği ekonomik çile!

CHP milletvekili Ali Mahir Başarır, TÜİK’in bugün açıkladığı enflasyon rakamlarına tepki gösterdi.

Arınç’tan Gökçek’e: Onlar sakalımı kestiler, ben onların kolunu kopardım

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, isim vermeden eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e sert sözlerle yüklendi. “Allah akıl, ruh sağlığı versin” diyen Arınç, “Onlar benim sakalımı kestiler, ben onların kolunu kopardım” ifadelerini kullandı.

“Yan baktın” tartışması: Altı kişi tarafından dövüldü

Aksaray’da “yan baktın” tartışması nedeniyle esnaf  Mustafa D., 6 kişi tarafından darbedildi.

İskenderun’da şehit olan 2 er için korkunç iddia: 4 saat güneşte mi bırakıldılar?

İskenderun’daki Er Eğitim Alayı’nda sıvı kaybı nedeniyle hayatını kaybeden askerler için korkunç bir iddia ortaya atıldı. CHP’li Yankı Bağcıoğlu, şehit olan Halit Karaman ve Semih Erdoğan için ‘4 saat güneşin altında tutulmuşlar’ dedi.

Devrim Özkan Ege’de su sporları tutkusu: Bu sefer kürek sörfü

Oyuncu Devrim Özkan, Ege sahillerinde su sporlarıyla tatilini sürdürürken, başrol oynadığı “Çift Kişilik Oda” dizisi Suudi Arabistan’da yayına girdi.