Bolu’daki Yangın Soruşturmasında 3 Tutuklama

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Faciadan Sonra Tutuklamalar Artıyor

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otel yangınında hayatını kaybeden 78 kişiyle ilgili soruşturma hız kesmeden devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve itfaiye personeli İrfan Acar, tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangın olayının ayrıntıları inceleniyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edilen Gülener, Coşkun, Acar ve otelin iç mimarı A.B, sorgulara tabi tutuldu.

İç mimar A.B. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Gülener, Coşkun ve Acar ise Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilerek tutuklandı. Tutuklananların sayısı 18’e yükselirken, Gazelle Otel Genel Müdürü A.D’nin adli süreçi ise devam ediyor.

Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da dahil olmak üzere 15 şüpheli tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bu acı olayın yankıları ise sürmeye devam ediyor.

Related Posts

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde trafik durma noktasında: Bir kişi gözaltına alındı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde trafik durma noktasına geldi. Bir kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel’e telefon: Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun dileklerini iletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel’i telefonla arayarak, evinde elektrik akımına kapılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tatil cennetinde 100 Euroluk bira İngiliz turistleri çıldırttı

Ege’nin ortasındaki dünya jet sosyetesinin tatil cenneti Mikonos’ta bir biraya 100 Euro (4400 TL) ödeyen İngiliz turistler şok oldu.

70 dakika kalp masajı yapılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek’in elektrik akımına kapıldığı yer görüntülendi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, evinin bahçesindeki havuz makine dairesinde elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Kalbi duran Zeyrek’e 70 dakika kalp masajı yapıldıktan sonra nabzı geri döndü. Başkan Zeyrek şu anda yoğun bakımda tedavi görüyor.

Siyonistler kurban yardımını 10 ay geciktirdi

Siyonist İsrail’in engellemelerinden dolayı Gazze’ye bağışlanan kurbanlık zorluklar içinde şehre girebiliyor. Türkiye’de Gazze için kesilen kurbanlar ise bozulmanın önüne geçmek için önce kavurmaya dönüştürülüyor, sonra konserveleniyor. Böylece etler …

Malavi’deki Müslümanlar bayram namazını eda etti

Malavi’de Müslümanlar, Kurban Bayramı namazı için saf tuttu. Namazın ardından cemaat birbirleriyle bayramlaştı.