AKP’de 2’nci Rolex vakası

AKP Milletvekilinin Lüks Saati Sosyal Medyada Tepki Çekti

AKP İstanbul Milletvekili Nilhan Ayan, TBMM Genel Kurulu’nda çalışmalarını sürdürürken hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayan’ın kolundaki 1.2 milyon TL değerindeki Rolex saati dikkat çekti. Fotoğraf, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Ayan ve diğer milletvekillerine yöneltilen eleştiriler sert oldu. Vatandaşlar, siyasilerin lüks yaşam tarzını eleştirdi ve çeşitli taleplerde bulundu.

Nilhan Ayan’ın Pelit Pastaneleri’nin sahibi Selahattin Ayan’ın kızı olduğu ve CHP lideri tarafından boykot edildiği de hatırlatıldı.

Benzer şekilde, AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da Rolex saatiyle gündeme gelmiş ve tepkilerin ardından paylaşımını kaldırmak zorunda kalmıştı.

Related Posts

Diyanet’in Mekke sorumlusunun rüşvet aldığı iddiası: Soruşturma başlatıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı, teşkilatın Mekke sorumlusuna ait olduğu iddia edilen rüşvet içerikli video hakkında inceleme başlattı.

Kardeşler barıştı: Oasis 16 yıl sonra geri döndü

İngiliz rock grubu Oasis, 16 yıl sonra ilk konserini Wembley stadyumunda verdi.

Macron ve Şara’dan kritik telefon görüşmesi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Suriye Geçici Cumhurbaşkanı Ahmed el-Şara ile yaptığı telefon görüşmesinde İsrail’in son Suriye saldırılarını, ülkede artan mezhep temelli gerilimleri ve sınır güvenliğini ele aldı.

1 buçuk milyon liralık vurgun: Kolundaki dövmeden yakalandı

Denizli’nin Kale ilçesinde kendisini “kamu görevlisi” olarak tanıtıp, M.Y.’nin 1,5 milyon lira değerindeki para ve ziynet eşyasını alarak dolandıran Erkan Dağbakan (38), kolundaki dövmeden tespit edilip Gürcistan’a kaçmaya çalışırken yakalandı.

Bursa’da yangın büyüyor

Bursa’nın Orhaneli, Kestel ve Gürsu ilçelerinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken, köylüler de tankerlerle söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Yozgat’ta otomobil ve minibüs çarpıştı: Bir ölü, iki yaralı

Yozgat’ta bir otomobil ile minibüs çarpıştı. Kazada bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı.