Sivas’ta Okulda Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 13 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

Sivas’ta Okulda Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 13 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

Sivas’ta bulunan Gazipaşa Orta Okulu’nda meydana gelen olayda, yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 13 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Olayın detaylarına göre, Gazipaşa Orta Okulu’nda 5. sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen yemekli etkinlik sırasında öğrenciler, evlerinden getirdikleri yemekleri tüketti. Ancak etkinlik sonrasında bazı öğrencilerde karın ağrısı şikayeti ortaya çıktı ve durumlarının kötüleşmesi üzerine okul yönetimi sağlık ekiplerine haber verdi. Şikayetleri olan 13 öğrenci, hızla Sivas’taki hastanelere sevk edildi. Neyse ki, öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Öğrencilerdeki rahatsızlığın nedenini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme başlatıldı. Sağlık ekipleri, yaşanan olayın ardından okulda gıda güvenliği konusunda gerekli önlemlerin alınmasını sağlayacak.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / YUNUS ÇİFTCİ – Sağlık

Related Posts

Burun karıştırmanın korkulan hastalıkla bağlantısı çıktı

Yaşımız kaç olursa olsun hemen hemen herkes burnunu karıştırır…Fakat bu masum gibi görünen alışkanlığın ardından korkulan hastalık olduğu ortaya çıktı. Avustralya’da yapılan bir araştırmada, fareler üzerinde denen bir deneyden şaşırtıcı sonuçlar çıktı.

İdrar şikayetiyle gitti testisinden dev tümör çıktı!

Kahramanmaraş’ta bir hasta, idrar şikâyetiyle başvurduğu hastanede yapılan muayene sonucu testisinde 20 santimetrelik tümörle karşılaştı. Tümör, yapılan ameliyat ile hastadan alındı. Uzmanlar, geç kalınan bu tür vakaların önlenmesi için erkeklerin kendilerini düzenli olarak muayene etmeleri ve utanmadan doktora başvurmaları gerektiğini söylüyor.

Diyarbakır’da stent skandalı: Doktorlar ifadeye çağrıldı, yazışmalar araştırılıyor

Diyarbakır’da stent skandalı: Doktorlar ifadeye çağrıldı, yazışmalar araştırılıyor

İşte domatesteki pestisitten kurtulmanın en etkili yolu

Yaz sofralarının baş tacı domatesi yıkarken sandığınızdan daha büyük hatalar yapıyor olabilirsiniz; işte domateslerinizin üzerindeki pestisitleri arındırmak için en etkili yöntem.

Güneşten faydalanmanın altın kuralları

Kontrollü ve bilinçli şekilde güneşten faydalanmanın cilt sağlığını korumada etkili olduğunu belirten Deri ve Zührevi Hastalıkları (Dermatoloji) Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nazmi Geyik, “Doğru zamanlama, kısa süreli maruziyet ve cilt tipine uygun yaklaşım ile güneşten fayda sağlamak mümkündür” dedi.

Rahatsızlığı nedeniyle her yediğini kusunca 41 kiloya düştü, ameliyatla sağlığına kavuştu

Yaklaşık 4 yıl boyunca yaşadığı sağlık problemi nedeniyle 2 kez ameliyat olan, sıkıntıları geçmediği için 70 kilodan 41 kiloya kadar düşen Sabiha Demirden (44), tüm şikayetlerinin kalın bağırsağındaki darlıktan kaynaklandığını öğrenince şoke oldu. Antalya’da Prof. Dr. Tuğrul Çakır’ın gerçekleştirdiği 2,5 saatlik ameliyat ile sağlığına kavuşan Sabiha Demirden, yeniden doğduğunu söyledi.