THY, İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı bazı seferlerini iptal etti

İstanbul’da beklenen kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) perşembe ve cuma günü yapılması planlanan İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı bazı seferlerin iptal edildiğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, “Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) tarafından, İstanbul’da beklenen kar yağışı nedeniyle alınan kısıtlama kararı gereği İstanbul Havalimanı kalkış/varışlı 20 ve 21 Şubat tarihli bazı seferlerimiz iptal edilmiştir” ifadelerini kullandı. 

Related Posts

MHP’li belediye geri adım attı! Şehit babası evine kavuştu

2012 yılında Şırnak Uludere de şehit düşen Uzman Çavuş Bayram Tekin ‘in babası Servet Tekin’in (80) Konya’nın Akören ilçesinde dededen kalma evi tapuda sehven yapılan bir hata nedeniyle MHP yönetimindeki Akören Belediyesi’ne geçti. Şehit babası Bayram Tekin tüm çabalarına rağmen bir sonuç alamadı ve belediye evi satılığa çıkardı. SÖZCÜ’nün gündeme getirdiği olayın ardından şehit babası evine kavuştu.

‘Devlet bizi terk etti’: Musluklarından zehir akan ülkede 16 belediyenin başkanı isyan bayrağını çekti

İçme sularında izin verilenin katbekat üzerinde ‘sonsuz kimyasal’ tespit edilen 16 belediye, devletin sorumluluktan kaçtığını iddia ederek hem hukuki hem de fiili bir mücadele başlattı.

Tayland ile Kamboçya ateşkes masasına oturdu

Beş gündür sınır hattında çatışan Tayland ile Kamboçya, Malezya’nın ev sahipliğinde ateşkes masasına oturdu.

Bir evden 26 düzensiz göçmen çıktı

Edirne’de polisin bastığı bir evde 26 düzensiz göçmen yakalandı. İnsan kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Van’da farklı suçlardan aranan 20 kişi tutuklandı

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalarda farklı suçlardan aranan 20 kişi tutuklandı.

Diyanet’in Mekke sorumlusunun rüşvet aldığı iddiası: Soruşturma başlatıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı, teşkilatın Mekke sorumlusuna ait olduğu iddia edilen rüşvet içerikli video hakkında inceleme başlattı.