Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 150 bin liralık ziynet eşyası toplamışlar

Malatya’da Dolandırıcılar Yakalandı!

Malatya’da polis veya savcı olarak kendilerini tanıtan dolandırıcılar operasyonla ele geçirildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Valiliği’nin açıklamasına göre, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaşanan dolandırıcılık olayını aydınlatmak için operasyon düzenledi.

Dolandırıcılar, S.E. adındaki vatandaşı terör örgütü tarafından kimlik bilgilerinin kullanıldığı yalanıyla kandırarak 15 Kasım 2024 tarihinde 150 bin TL değerinde ziynet eşyalarını aldılar.

Eş zamanlı operasyonla şüpheliler Şanlıurfa’da yakalandı. Araştırmada, İ.K.’nın halen cezaevinde olduğu belirlendi. Operasyon sonucunda, dolandırıcılık olayında ele geçirilen 150 bin TL değerindeki ziynet eşyaları sahibine teslim edildi.

Şüpheliler İ.A., M.S.S. ve İ.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?

Related Posts

‘Türkiye hızla uçuruma sürükleniyor’ diyerek paylaştı: Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken mesaj!

Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Türkiye, hızla bir uçuruma doğru sürükleniyor. Ülkemizin yıllardır çektiği ekonomik kriz milletimizi adeta boğmaya devam ediyor” ifadelerini kullanarak çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Le Monde: İsviçre’de F-35 savaş uçağı anlaşması ulusal skandala dönüştü

Le Monde: İsviçre’de F-35 savaş uçağı anlaşması ulusal skandala dönüştü

Macron ve Putin, 3 yıl sonra ilk kez konuştu

İki yıl aradan sonra ilk kez telefonda görüşen Putin ve Macron, İran’ın nükleer programı ve Ukrayna’daki savaş üzerine kapsamlı bir diyalog yürüttü. Paris, Macron’un ateşkes çağrısı yaptığını bildirirken Kremlin, görüşmeyi “önemli” olarak niteledi. Taraflar İran konusunda diplomatik koordinasyon sözü verdi, Ukrayna konusunda ise anlaşmaya varılamadı.

Endonezya’da yanardağı içine düşmüştü! Ölümünden dakikalar önce attığı mesaj yürek burktu

Endonezya’da 500 metre yükseklikten yanardağa düşen ve 4 gün boyunca sağ kalıp hayatını kaybeden Brezilyalı kadının, ailesine gönderdiği son mesajları ortaya çıktı.

Avustralya aşırı yağış ve şiddetli rüzgarlara teslim: 35 bin ev ve iş yeri elektriksiz kaldı

Avustralya’da aşırı yağış ve kuvvetli rüzgarlar etkili oldu. Ekstrem hava koşulları nedeniyle çok sayıda uçuş iptal edilirken, 35 bin ev ve iş yeri elektrik kesintilerinden etkilendi.

Yolda yanan araba ormanı kül etti

Muğla’nın Milas ilçesinde seyir halinde iken yanan arabadan çıkan alevler ormanı yaktı. Üç kişi yanan arabadan son anda indi, ormanlık alandaki yanın büyümeden söndürüldü.