Kardeşler Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti
Karacaşar Mahallesi’nde yaşayan, aralarında uzun süredir devam eden husumet bulunan 50 yaşındaki Alaattin Ö. ile 65 yaşındaki ağabeyi Yılmaz Ö. arasında şiddetli bir kavga yaşandı.
Olay, Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi ve çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Yılmaz Ö. ile Alaattin Ö.’nün karşılaşması, Alaattin Ö.’nün bir fırının önündeki odunu alarak ağabeyinin yanına yaklaşması ve odunla saldırması net bir şekilde görülüyor.
Alaattin Ö.’nün ağabeyine yönelik saldırısı sonucu Yılmaz Ö. yere yığılırken, yaşanan kanlı olay çevredekileri dehşete düşürdü. Yılmaz Ö., kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesi’nde maalesef hayatını kaybetti.
Olayın ardından gözaltına alınan Alaattin Ö., polis soruşturması kapsamında ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kardeşler arasındaki husumetin ne olduğu ise henüz netlik kazanmadı.
More Stories
Sergen Mudanya İçin Anma Töreni
JMO Güney Marmara Şubesi: İnsan odaklı ve afet dirençli kentler oluşturulmalı!
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, 2024 yılını değerlendirdi Açıklaması