Denizli Büyükşehir’den diyabetli çocuklara cihaz desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Diyabetli Çocuklara Cihaz Desteği Sağlıyor

Denizli (İGFA) – TİP-1 diyabet hastası 0-18 yaş aralığındaki çocuklar için sağlanacak bu cihazlar, mobil uygulamalar aracılığıyla ailelerin ve öğretmenlerin çocuklardaki şeker seviyesi değişikliklerini kolayca takip etmesini mümkün kılacak. Bu sayede çocukların sağlık durumları anlık olarak izlenebilecek ve yaşam kaliteleri artırılacak.

En çok asgari ücret gelir düzeyinde olan ihtiyaç sahibi aileler başvurularını 26 Aralık 2024-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr üzerinden “TİP-1 Diyabet yardımı başvurusu” ekranından yapmaları gerekiyor. Program kapsamında her bir çocuğa, 12 ay boyunca, aylık iki adet olmak üzere toplamda en fazla 24 adet sensör desteği sağlanacak.

“İhtiyaç sahibi herkese elimizi uzatıyoruz”

Diyabet hastası çocuklara müjde veren Başkan Çavuşoğlu, “Çocuklarımızın her 5 dakikada bir şekerini ölçebilecekleri ve artık parmakları delinmeden daha konforlu bir hayata ulaşmaları için bir omuz veriyoruz. Bu şehirde yaşayan, gerçekten imkanları dahilinde zorlanan kim varsa sırasıyla hepsine el uzatacağımızın da bilinmesini istiyorum. Diyabetli çocuklarımızın, ailelerimizin yanındayız” dedi.

Related Posts

Tekirdağ’da 3 adrese uyuşturucu baskını: 3 kişi yakalandı

Tekirdağ’da evlerinde iklimlendirme sistemi kurarak Hint keneviri yetiştiren 3 şahıs yakalandı.

İmamoğlu’ndan bayram mesajı: ‘Bir büyük haksızlığın mağduruyum’

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle sosyal medyadan bir mesaj paylaştı. İmamoğlu mesajında, “Evet ailemden, sevdiklerimden, evimden ve işimden uzağım. Bir büyük haksızlığın, bir büyük kumpasın mağduruyum. Ama biliyorum ki mücadelemle milyonlarca insanın kalbindeyim. Bu girdaptan çıkınca tüm ülkenin rahatlayacağına da adım gibi eminim” ifadelerini kullandı.

Rusya’dan Kiev’e İHA saldırısı; 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı

Rusya’dan Kiev’e İHA saldırısı; 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı

İstanbul’un kanayan yarası için bir adım! İmamoğlu Silivri’den duyurdu

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından kritik bir duyuru yaptı. İmamoğlu, İstanbul ulaşımını doğrudan etkileyecek olan taksi sorununa dair yaşanan gelişmeyi duyurdu. Mobil uygulama ile çalışacak 2500 yeni taksinin ihalesi başlıyor

Feci kaza can aldı: baba ve kızı öldü

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada Salih Özer (52) ile kızı Nisa Özer (11) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

CHP lideri Özel’in çağrı yaptığı etik yasasında neler var?

CHP lideri Özgür Özel, Meclis’te 11 aydır bekleyen Siyasi Etik Yasası için “Hodri meydan, getirin yasalaştıralım” çağrısı yaptı. Teklifte, cumhurbaşkanı, bakanlar ve milletvekillerinin etik kurallara tabi olması ve Siyasi Etik Kurulu tarafından denetlenmesi öngörülüyor.