Şırnak’ta TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Şırnak’ta TIR ile Otomobil Çarpıştı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Şırnak’ta meydana gelen trafik kazasında, Irak uyruklu bir sürücü hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Silopi ilçesi Karatay yolunda gerçekleşti. Otomobil ile aynı yönde seyreden TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü Salih Salih Omar Salih (46) kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye sevk edildi. Ancak maalesef Salih Salih Omar Salih tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve cenaze otopsi için morga kaldırıldı. Haber ve kamera görüntülerine ulaşmak için Mehmet Selim Yalçın’ın haberine göz atabilirsiniz.Şırnak’ta meydana gelen trafik kazasında, Irak uyruklu bir sürücü hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Silopi ilçesi Karatay yolunda gerçekleşti. Otomobil ile aynı yönde seyreden TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü Salih Salih Omar Salih (46) kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye sevk edildi. Ancak maalesef Salih Salih Omar Salih tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve cenaze otopsi için morga kaldırıldı. Haber ve kamera görüntülerine ulaşmak için Mehmet Selim Yalçın’ın haberine göz atabilirsiniz.

Related Posts

‘Türkiye hızla uçuruma sürükleniyor’ diyerek paylaştı: Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken mesaj!

Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Türkiye, hızla bir uçuruma doğru sürükleniyor. Ülkemizin yıllardır çektiği ekonomik kriz milletimizi adeta boğmaya devam ediyor” ifadelerini kullanarak çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Le Monde: İsviçre’de F-35 savaş uçağı anlaşması ulusal skandala dönüştü

Le Monde: İsviçre’de F-35 savaş uçağı anlaşması ulusal skandala dönüştü

Macron ve Putin, 3 yıl sonra ilk kez konuştu

İki yıl aradan sonra ilk kez telefonda görüşen Putin ve Macron, İran’ın nükleer programı ve Ukrayna’daki savaş üzerine kapsamlı bir diyalog yürüttü. Paris, Macron’un ateşkes çağrısı yaptığını bildirirken Kremlin, görüşmeyi “önemli” olarak niteledi. Taraflar İran konusunda diplomatik koordinasyon sözü verdi, Ukrayna konusunda ise anlaşmaya varılamadı.

Endonezya’da yanardağı içine düşmüştü! Ölümünden dakikalar önce attığı mesaj yürek burktu

Endonezya’da 500 metre yükseklikten yanardağa düşen ve 4 gün boyunca sağ kalıp hayatını kaybeden Brezilyalı kadının, ailesine gönderdiği son mesajları ortaya çıktı.

Avustralya aşırı yağış ve şiddetli rüzgarlara teslim: 35 bin ev ve iş yeri elektriksiz kaldı

Avustralya’da aşırı yağış ve kuvvetli rüzgarlar etkili oldu. Ekstrem hava koşulları nedeniyle çok sayıda uçuş iptal edilirken, 35 bin ev ve iş yeri elektrik kesintilerinden etkilendi.

Yolda yanan araba ormanı kül etti

Muğla’nın Milas ilçesinde seyir halinde iken yanan arabadan çıkan alevler ormanı yaktı. Üç kişi yanan arabadan son anda indi, ormanlık alandaki yanın büyümeden söndürüldü.