Belediyeden kadınlara destek: Her ay 1 paket ücretsiz verilecek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Ped Desteği Devam Ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi, 2024 yılının ağustos ayında başlattığı 1 paket hijyenik ped desteğini sürdürüyor. Kadınlar, her ay 1 paket ücretsiz hijyenik pedi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nden bizzat kendileri alabiliyorlar.

“Son Derece Anlamlı”

Yaklaşık bin kadının her ay faydalandığı ücretsiz ped desteğinden son derece memnun olduklarını belirten kadınlar, “Her ay Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’ne gelerek ücretsiz pedimizi alıyoruz. Kadınların en temel ihtiyaçlarından biri olan pedi ücretsiz temin etmek bizi mutlu ediyor. Eskişehir’in ilk kadın Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin kadınları düşünerek böyle bir uygulamayı hayata geçirmesi son derece anlamlı. Ayşe Başkanımıza kadınlara her alanda sağladığı kolaylık nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Bademlik Kız Öğrenci Misafirhanesi’nde devam eden ped desteğinin önemine vurgu yaptılar.

Related Posts

‘Türkiye hızla uçuruma sürükleniyor’ diyerek paylaştı: Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken mesaj!

Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Türkiye, hızla bir uçuruma doğru sürükleniyor. Ülkemizin yıllardır çektiği ekonomik kriz milletimizi adeta boğmaya devam ediyor” ifadelerini kullanarak çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Le Monde: İsviçre’de F-35 savaş uçağı anlaşması ulusal skandala dönüştü

Le Monde: İsviçre’de F-35 savaş uçağı anlaşması ulusal skandala dönüştü

Macron ve Putin, 3 yıl sonra ilk kez konuştu

İki yıl aradan sonra ilk kez telefonda görüşen Putin ve Macron, İran’ın nükleer programı ve Ukrayna’daki savaş üzerine kapsamlı bir diyalog yürüttü. Paris, Macron’un ateşkes çağrısı yaptığını bildirirken Kremlin, görüşmeyi “önemli” olarak niteledi. Taraflar İran konusunda diplomatik koordinasyon sözü verdi, Ukrayna konusunda ise anlaşmaya varılamadı.

Endonezya’da yanardağı içine düşmüştü! Ölümünden dakikalar önce attığı mesaj yürek burktu

Endonezya’da 500 metre yükseklikten yanardağa düşen ve 4 gün boyunca sağ kalıp hayatını kaybeden Brezilyalı kadının, ailesine gönderdiği son mesajları ortaya çıktı.

Avustralya aşırı yağış ve şiddetli rüzgarlara teslim: 35 bin ev ve iş yeri elektriksiz kaldı

Avustralya’da aşırı yağış ve kuvvetli rüzgarlar etkili oldu. Ekstrem hava koşulları nedeniyle çok sayıda uçuş iptal edilirken, 35 bin ev ve iş yeri elektrik kesintilerinden etkilendi.

Yolda yanan araba ormanı kül etti

Muğla’nın Milas ilçesinde seyir halinde iken yanan arabadan çıkan alevler ormanı yaktı. Üç kişi yanan arabadan son anda indi, ormanlık alandaki yanın büyümeden söndürüldü.