CHP ve MHP arasında ‘HSK’ gerilimi!

TBMM’de gerçekleştirilen HSK seçimleri, Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanvekili Hakan Yüksel’in seçilmesiyle birlikte tartışma yarattı. CHP’li Mahmut Tanal, Yüksel’in geçmişteki siyasi ilişkilerini gündeme getirirken, MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den sert bir karşılık geldi.

Read More

Bu sahillere gece girişin cezası 557 bin 212 TL

Nesli tehlike altındaki deniz kaplumbağalarının Akdeniz sahillerinde yuvalama yaptığı İztuzu, Patara, Çıralı gibi kumsallara, saat 20.00’den sabah 08.00’e kadar giriş yasağı başladı. Ateş ve mangal yakmak, çadır kurmak, araçla girişin de yasak olduğu bu kumsalları geceleri deniz kaplumbağaları, gündüz insanlar kullanabilecek. Eylül sonuna kadar sürecek yasakları ihlal edenlere uygulanacak idari para cezası ise 557 bin 212 TL.

Read More

Sedat Peker uzun süren sessizliğini bozdu… Türkiye’ye döneceği iddialarına yanıt verdi: ‘Yaşadığım sürece 3 kişiyi affetmeyeceğim’

Son olarak “kırmızı bülten” başvurusunun kaldırılması talebi mahkeme kararıyla reddedilen suç örgütü lideri Sedat Peker uzun süren suskunluğunu bozdu ve yeni açıklamalar yaptı. Türkiye’ye döneceği iddialarına yanıt veren Peker, “Yaşadığım sürece affetmeyeceğim ve barışmayacağım bu dünyada üç kişi var” dedi, ‘Süleyman Soylu’ ayrıntısı dikkat çekti.

Read More

Macaristan’da Türk zirvesi

Türk Devletleri Teşkilatı’na üye ülkelerin devlet başkanları ve üst düzey yetkilileri bugün Macaristan’da buluşuyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da zirveye katılmak üzere Budapeşte’ye gidiyor. Macaristan’daki zirve, teşkilat tarihinde ilk defa bir gözlemci ülke ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olması açısından önem taşıyor.

Read More